Wilt u een afspraak of prijsopgave?
Bel ons op 0497-551980.

Chiptuning vanaf € 249,-

Alle merken vanaf €249,-

Eigen 4x4 testbank

Chiptuning op maat

Meer dan 15 jaar ervaring

3 jaar garantie op software

Ook zaterdag's geopend

Chiptuning Renault

Wij tunen alle Renault auto’s met turbo diesel en turbo benzine motoren. U kunt kiezen voor meer vermogen maar ook om de auto te laten ecotunen zodat de auto zuiniger rijdt.

Wij tunen alle auto’s inclusief garantie en op een veilige manier. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en herprogrammeren de software zelf. Ook hebben wij een 4×4 testbank om de vermogensmeting voor en na de tuning uit te voeren.

Om zeker te zijn dat u de juiste data krijgt en omdat modellen en prijzen veel veranderen vragen wij u altijd een prijsopgave te doen. Zo heeft u altijd de juiste prijsopgave voor de chiptuning van uw Renault.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor uw Renault.

Wij verzorgen chiptuning voor alle Renaults echter is het rendement door chiptuning en ecotuning vele malen groter bij Renaults waar een turbo aanwezig is. Het grootste rendement bij chiptuning behaald u voor alle Renaults met een DCI motor en alle benzine turbo motoren. De atmosferische motoren zonder turbo kunnen ook getuned worden enkel zal het rendement met alleen chiptuning niet zo hoog zijn als de turbo motoren.

Hieronder vindt u een overzicht van de prijs, vermogenstoename(pk), verbruik en toename in koppel (nm) door chiptuning van uw Renault.

Staat uw Renault er niet bij? Bel ons dan op 0497-551980, het kan zijn dat de website dan nog niet up-to-date is.